© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com

 
 
 

ANSATTE

Hei, jeg heter Axel Phillip Meyer og er elev ved Oslo Handelsgymnasium. Jeg er en sosial og glad person som er veldig glad i å passe på barn og har mye erfaring med dette. Som yngstemann i en søskenflokk på seks stykker, vet jeg hva det innebærer å være liten og hva barn synes er gøy å gjøre. Min eldste søster har to barn to ett og tre år gammel som har gitt meg ekstremt mye erfaring med barnepass. Her har jeg lært alt fra tolking av gråting, leggerutiner, matlaging, multitasking (veldig greit å kunne når begge barna våkner midt på natten og gråter). Med all denne erfaring ser jeg på meg selv som en trygg og strukturert barnepasser som vet hva man skal gjøre for barnets beste

Hei mitt navn er Hermine Marie Sletthagen Eriksen, og jeg er 17 år. Jeg går andre året mitt på Oslo handelsgymnasium og er veldig fornøyd. Jeg har stor interesse for barn og sitter barnevakt hver gang jeg får mulighet til det. Jeg har to yngre søsken på 10 år og 14 år, som jeg har sittet barnevakt for siden de var små.  Jeg er åpen for å sittebarnevakt til alle tider og alle dager.

Hei! Jeg heter Emilie og er 17 år. Fyller 18 26. mars og går ved Oslo Handelsgymnasium. Har mye erfaring tidligere med å passe barn og har alltid elsket å være rundt barn. Har fettere og kusiner i 6-10 års alderen som jeg ofte sitter barnevakt for. De minste er nok favorittene, men sitter gjerne for alle aldere. Har 3 søsken så har også erfaring med stor familie.

Hei, mitt navn er Sander Lystvedt og er elev ved Oslo Handelsgymnasium. Jeg er en trivelig og positiv person som er glad i å passe på barn, og har sittet barnevakt en rekke ganger for familie og bekjente.
Jeg ser frem til å sitte mer barnvakt og er åpen for å sitte barnevakt når det er behov.  

 

Hjelpende Hånd UB

Barnepass for deg
 
Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now